Exposició “Lo Negosi de les Bruxes. El procés de Caldes 1619-1621”

Entre el 10 de Juliol i el 29 de Setembre es realitzarà, al museu Thermàlia de Caldes de Montbui, l’exposició “Lo Negosi de les Bruxes. El proxés de Caldes 1619-1621”, comissionada per COOLTUR Turisme Cultural

Enguany es celebra el 400 aniversari de l’inici dels processos judicials en contra de la bruixeria a Caldes de Montbui. En motiu d’aquest aniversari, el Museu Thermàlia, de Caldes de Montbui, organitza l’exposició “Lo Negosi de les Bruxes. El procés de Caldes 1619 – 1621”. Aquesta exposició es podrà visitar entre el 10 de juliol i el 29 de setembre.

Comissionada per COOLTUR Turisme Cultural, a través d’aquesta exposició podreu descobrir un dels episodis més foscos de la nostra història, la gran Caça de Bruixeria. A través d’aquesta exposició, podreu descobrir, d’una forma dinàmica i amena, la història de la Caça de Bruixes.

A través d’un recorregut dinàmic i sensorial, descobrireu una imatge real sobre la Caça de Bruixes que hi va haver a Catalunya. A més, també podreu descobrir, de forma més concreta, la història dels processos que hi va haver a Caldes de Montbui, així com les persones que van ser acusades de Bruixeria en aquest municipi del Vallès Oriental.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a visitar l’exposició temporal “Lo Negosi de les Bruxes. El procés de Caldes 1619 – 1621”.  Segur que no us deixarà indiferents!