/* */
COOLTUR Turisme Cultural Explora la Història la Cultura i el Patrimoni de Catalunya

Explora la Història, la Cultura i el Patrimoni de Catalunya

Aprofita l’arribada del bon temps per explorar la Història, la Cultura i el Patrimoni de Catalunya a través de les rutes turístiques culturals de COOLTUR Turisme Cultural

Finalment, arriba el bon temps! Els camps ja  floreixen, i el dia s’allarga. És una bona època per sortir a fer excursions amb la família o els amics. Des de COOLTUR Turisme Cultural us volem ajudar a descobrir Catalunya. És per aquest motiu que en la nostra pàgina web, hi trobareu un gran nombre de rutes turístiques culturals que us ajudaran a descobrir Catalunya. A través de les nostres rutes, hi descobrireu diferents episodis històrics i elements patrimonials catalans.

COOLTUR SANT MIQUEL DE VILAGERIU A TONA

Creiem que la Cultura és un Bé Universal. És per aquest motiu que de totes les nostres rutes, us podeu descarregar, gratuïtament, tota la informació necessària sobre cada ruta. Però si voleu, us hi podem acompanyar. Podeu trobar informació dels nostres acompanyaments a través de les nostres rutes guiades a la carta.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a descobrir la història, la cultura i el patrimoni de Catalunya. I si teniu qualsevol dubte i/o pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!