Èxit en la presentació de la nova ruta turística de Les Preses

28/10/2018
Notícies

Èxit en la presentació de la nova ruta turística de Les Preses

Ahir, dissabte 27 d’octubre, vam presentar la nova ruta turística de COOLTUR Turisme Cultural

Ahir al matí, vam presentar la nova ruta de la Guerra Civil a Les Preses (1936-39). Més de 20 persones ens van acompanyar en la presentació d’aquesta nova ruta. A més, aquesta és la quarta ruta de COOLTUR Turisme Cultural, que tracta sobre la Guerra Civil Espanyola.

Malgrat que teníem programat poder fer una ruta guiada en la presentació d’aquesta nova ruta, el temps ens ho va impedir. Degut a la pluja, no vam poder fer la ruta guiada. No obstant això, vam presentar la nostra nova ruta a la Sala de Conferències de l’Ajuntament de Les Preses. Aquesta, és una sala que es troba annexa a l’Ajuntament, a sobre del bar de Ca Les Monges.

Tot i la pluja, més de vint persones ens van acompanyar en aquesta presentació. Durant la presentació, vam poder explicar les característiques de la nova ruta turística. A més, també vam explicar com es va viure a Les Preses durant els anys de la Guerra Civil. En aquest sentit, vam veure com es va organitzar l’Ajuntament de Les Preses durant els anys de guerra. També vam veure quin paper va tenir l’exèrcit republicà en aquest municipi de la Garrotxa. Per finalitzar, vam explicar com va ser l’ocupació franquista d’aquest municipi.

En aquest sentit, des de COOLTUR Turisme Cultural volem agrair a l’Ajuntament de Les Preses la seva col·laboració per a fer realitat aquesta presentació. A més, també ens agradaria agrair, a tots els assistents la seva presència, malgrat la pluja.

No perdeu l’oportunitat de conèixer la ruta de la Guerra Civil a Les Preses (1936-39).

Esperem que us agradi!