/* */
Escaldàrium 2019 COOLTUR Turisme Cultural

ESCALDÀRIUM 2019

Del  5 al 14 de Juliol es celebrarà la XXV edició de la festa de l’ESCALDÀRIUM de Caldes de Montbui

Aquest any es celebrarà la XXV edició de la festa de l’ESCALDÀRIUM de Caldes de Montbui. Aquesta és la gran festa del Foc i de l’Aigua, en la que es recorda la persecució de bruixes que hi va haver a Caldes de Montbui fa 400 anys.

Entre el 5 i el 14 de Juliol, es faran diferents actes dins la festa de l’ESCALDÀRIUM. Tot i això, el dissabte 13 de Juliol, a mitja nit, es celebrarà el gran acte d’aquesta festa, un gran correfoc que combina foc i aigua. A més, durant el cap de setmana, hi haurà diferents concerts per amenitzar la nit.

Des de COOLTUR Turisme Cultural, per tercer any consecutiu, participarem en la festa de l’ESCALDÀRIUM de Caldes de Montbui. El divendres 12 de Juliol, a les 6 de la tarda, farem una ruta guiada per explicar la història de la bruixeria de Caldes de Montbui. Aquesta és una activitat gratuïta!. Si us hi voleu apuntar, només heu de reservar plaça enviant un correu electrònic a escaldarium@cooltur.org.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a participar en la festa de l’ESCALDÀRIUM 2019. Aquí hi podeu observar totes les activitats que s’hi realitzaran! BON ESCALDÀRIUM 2019!