/* */

COOLTUR Turisme Cultural està format per un equip dinàmic de persones expertes en la història, la cultura i el patrimoni. El nostre equip és l’encarregat de crear i supervisar tot el contingut que podreu trobar en aquesta pàgina web. La intenció, del nostre equip, és poder-vos mostrar el patrimoni conservat, i la rica història de molts municipis.

A continuació podeu veure els membres del nostre equip:

Jordi Plans Canal 1

Jordi Plans Canal

El Jordi és un dels ideòlegs de l’empresa de COOLTUR Turisme Cultural, i ja des de petit, és un gran amant de les històries que li explicaven els seus avis, i de la cultura popular, on ha participat en diferents associacions de cultura popular. Un cop acabats els estudis va tenir la sort de poder treballar com arqueòleg en diferents jaciments de Catalunya. Amb la crisis econòmica va anar a Anglaterra on també va treballar com arqueòleg, fins que va decidir tornar per començar l’empresa de COOLTUR Turisme Cultural. Juntament amb el Ricard Jiménez, és el responsable del contingut que hi ha a les diferents rutes turístiques.

Ricard Jimenez Herrera 1

Ricard Jiménez Herrera

El Ricard sempre ha estat un lector voraç de tots els llibres que li queien a les mans. Les assignatures d’Història sempre eren les seves preferides a l’escola i a tots els llocs on anava s’interessava per les restes del passat. Mentre estudiava a la Facultat d’Història va treballar de guia i educador al Museu Egipci de Barcelona i tot seguit ja va entrar el món de l’arqueologia, on hi va treballar durant deu anys. Amb la crisi econòmica i de sector, i al tancar l’empresa on treballava, va decidir emprendre el projecte de COOLTUR Turisme Cultural juntament amb en Jordi Plans, amb qui havia coincidit en diverses excavacions arqueològiques.