/* */
la rella

Entrevista de COOLTUR Turisme Cultural a la revista La Rella

La Setmana passada el Jordi Plans, membre fundador, amb Ricard Jiménez, del projecte de COOLTUR Turisme Cultural, va ser entrevistat per la revista “LA RELLA”, la revista del Lluçanès

La revista La Rella, la revista del Lluçanès, va entrevistar a Jordi Plans, membre de COOLTUR Turisme Cultural. De fet, Jordi Plans, juntament amb Ricard Jiménez, són els fundadors i els responsables del projecte, i les rutes turístiques de COOLTUR Turisme Cultural.

Durant l’entrevista, els Jordi va poder explicar els orígens del projecte de COOLTUR Turisme Cultural, un projecte sorgit per dos historiadors i arqueòlegs que volien mostrar la història i el patrimoni que es conserva a Catalunya, i que moltes vegades ha passat desapercebut pels propis veïns.COOLTUR Turisme Cultural - entrevista a la revista la RELLA

A més a més, també va poder explicar que el projecte de difusió turística es basa en la creença que la Cultura és un Bé Universal, i per tant, tothom hi ha de poder tenir accés. És per aquest motiu que les rutes creades per COOLTUR Turisme Cultural, es poden trobar en format obert a través de la pàgina web www.cooltur.org. Tot i això, el projecte també ofereix la possibilitat de fer rutes guiades on un membre de COOLTUR Turisme Cultural guia la ruta, i fa les diferents explicacions, a part de poder respondre les preguntes que puguin anar sorgint.

A través de les rutes, volen donar a conèixer el patrimoni i la història local per conscienciar, als propis veïns, de la riquesa que hi ha al nostre voltant, i de la importància de conservar-ho, ja que pot ser un atractiu turístic que ajudi a millorar l’economia local.

Des de COOLTUR Turisme Cultural volem agrair al gran equip de voluntaris de la revista La Rella, la seva feina en la creació dels diferents números de la revista La Rella, i del seu interès per conèixer el projecte de COOLTUR Turisme Cultural.