Curs de formació per a l’AGUICAT

21/12/2018
Notícies

Des de COOLTUR Turisme Cultural també formem!

Ahir, vam ser els encarregats de fer una formació sobre l’Arqueologia Romana a Barcelona per als membres de l’AGUICAT.

Des de COOLTUR Turisme Cultural també fem formacions. Ahir, vam realitzar un curs de formació sobre l’Arqueologia Romana a Barcelona per als membres de l’AGUICAT (Associació de Guies de Turisme Habilitats per la Generalitat de Catalunya per un Turisme Professional i de Qualitat). El curs va estar subdividit en dues parts.

La primera part del curs la vam realitzar al centre cívic del Patí Llimona de Barcelona. En aquesta part vam fer una introducció del funcionament de l’arqueologia urbana, i de la problemàtica per a poder interpretar les restes trobades en cada jaciment arqueològic de Barcelona. A més, també vam poder explicar l’evolució de la ciutat de Barcino, tant dels seus orígens com de les diferents evolucions viscudes durant l’època romana.

Durant la segona part del curs, vam realitzar una sortida guiada pel centre de Barcelona. En aquesta sortida, vam anar a diferents punts del barri Gòtic de Barcelona per veure, i explicar in situ, les diferents restes romanes que encara es conserven a Barcelona.

 Des de COOLTUR Turisme Cultural volem agrair a l’AGUICAT l’oportunitat de poder-los fer la formació sobre l’Arqueologia Romana a Barcelona.