Des de petits sempre ens ha agradat la història i la cultura popular. Encara recordem aquelles tardes en què els nostres avis ens explicaven històries de quan ells eren petits, i nosaltres els escoltàvem atentament, demanant-los sempre noves històries. Ens vam anar fent grans, i el nostre interès per la cultura i la història va anar creixent fins a tal punt, que vam decidir estudiar Història a la universitat. El nostre somni era poder descobrir noves coses del nostre passat.

Quan vam acabar els estudis universitaris, vam tenir la sort de poder treballar, durant uns anys, com arqueòlegs. La feina era genial, ja que ens permetia descobrir, de primera mà, indrets històrics de tot Catalunya. Estàvem complint el nostre somni de descobrir el passat, i de resoldre les grans incògnites de civilitzacions més antigues. Tot ens anava bé, fins que va començar la crisis econòmica de principis del 2000. Aquesta crisis va fer que se’ns acabés la feina d’arqueòlegs, i ens haguéssim de guanyar la vida en altres feines. Sense voler-ho, ens vam trobar, de cop i volta, treballant en coses que no ens omplien a nivell personal, i vam haver de renunciar al nostre somni de quan érem petits.

Malgrat les adversitats, no volíem deixar de treballar amb feines relacionades amb la Cultura, així que vam decidir crear l’empresa COOLTUR Turisme Cultural, una empresa de Turisme Cultural diferent. Des de COOLTUR Turisme Cultural oferim un ampli ventall de rutes turístiques culturals, creades per nosaltres mateixos, repartides en les temàtiques de Bruixeria, Llegendes, Carlins, Modernisme, Romànic, Època Romana, Anarquisme, Guerra de Successió Espanyola i Guerra Civil Espanyola (1936-39). Com totes les empreses de Turisme Cultural, oferim fer qualsevol de les nostres rutes amb un guia especialitzat que serà capaç de resoldre els vostres dubtes. A més, com hem dit, som una empresa diferent, ja que creiem fermament que la Cultura és un Bé Universal, i és per aquest motiu que totes les nostres rutes estan en format obert.

La feina no ha estat fàcil, i des de que vam començar aquest projecte eren pocs els que ens entenien. Malgrat les dificultats, treballem cada dia per oferir-vos noves rutes que us permetin conèixer part de la història col·lectiva (nostra i vostra) alhora de portar-vos a descobrir nous indrets.

Què oferim?

A diferència de la resta d’empreses de Turisme Cultural, nosaltres no som simples intermediaris, sinó que posem, a la seva disposició, un ampli ventall de rutes turístiques culturals, creades per nosaltres mateixos, i repartides en diferents temàtiques.

Des de COOLTUR Turisme Cultural organitzem un calendari de rutes guiades, on cada setmana fem una sortida amb un guia, coneixedor de la temàtica, que ens farà l’explicació de la ruta escollida, i serà capaç de resoldre la majoria dels dubtes que us puguin anar sorgint. Més informació.

 

També oferim la possibilitat de fer rutes guiades per a grups, posant-nos a disposició de les necessitats del grup, tant en la ruta escollida, com en el dia i la hora per fer la ruta. Més informació.

 

 

Si voleu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.