/* */

COOLTUR Turisme Cultural neix l’any 2017 amb la voluntat de donar a conèixer la cultura, la història i el patrimoni local. Tot el què trobareu a la nostra web, ha estat supervisat pel nostre Equip, que està format per persones amb una llarga trajectòria en l’estudi i el tractament de la història i el patrimoni.

A la nostra web hi podeu trobar diferents apartats que us permetran descobrir la cultura, la història i el patrimoni de diferents municipis. A més, també us oferim la possibilitat de fer activitats guiades.

Així, doncs, podem destacar els indrets a visitar. Aquí hi trobareu diversos indrets que us permetran descobrir els pobles de Catalunya. A continuació, podeu veure sobre el mapa els diferents indrets que podeu trobar a la nostra pàgina web.

També trobareu, a la nostra pàgina web, un ampli ventall de rutes turístiques basades en la història i el patrimoni. Totes les rutes han estat creades pel nostre equip, i estan repartides per diferents municipis. Les temàtiques de les nostres rutes són:

Si teniu interès en fer alguna activitat guiada, o si voleu tenir més informació sobre les nostres propostes, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!