/* */
COOLTUR Turisme Cultural a ràdio Santa Perpètua

COOLTUR Turisme Cultural a Ràdio Santa Perpètua

COOLTUR Turisme Cultural a ràdio Santa Perpètua

Ricard Jiménez, membre fundador de COOLTUR Turisme Cultural, participa com a col·laborador al programa de ràdio La lletra petita de la història.

La lletra petita de la història és un programa emès per ràdio Santa Perpètua, la ràdio local de Santa Perpètua de la Mogoda. El seu presentador és Eloi Gispert. En aquest sentit, Ricard Jiménez, membre fundador de COOLTUR Turisme Cultural hi col·labora.

Si voleu escoltar els podcast del programa, no dubteu en mirar aquí.

COOLTUR Turisme Cultural - Escaldàrium 2018

L’empresa COOLTUR Turisme Cultural està formada per dues persones especialitzades en història i arqueologia. Des dels inicis d’aquest projecte, el nostre objectiu ha estat donar a conèixer la història i el patrimoni local. Per a poder-ho fer, hem creat un seguit de rutes turístiques, basades en la història i el patrimoni local. Actualment, tenim les nostres rutes repartides per diferents temàtiques. A través d’aquestes, esperem que us ajudin a descobrir parts de la nostra història, i el nostre patrimoni.

Si voleu, podeu consultar aquí el nostre equip, on podreu veure qui som.

COOLTUR Turisme Cultural - Ruta Escaldàrium 2018

Tot i això, COOLTUR Turisme Cultural no som una empresa convencional. Creiem que la Cultura és un Bé Universal, i per aquest motiu, us podeu descarregar, gratuïtament, uns pdf de les nostres rutes. Tot i això, si voleu, us podem acompanyar en les nostres rutes. A través del nostre acompanyament, us explicarem les diferents històries, i, a més, us resoldrem els dubtes que us puguin sorgir. Si voleu que us acompanyem, mireu les nostres rutes programades, i les nostres rutes guiades a la carta. Segur que us agradarà!

Des de COOLTUR Turisme Cultural esperem que trobeu interessants les nostres col·laboracions a ràdio Santa Perpètua. I si voleu, restem a la vostra disposició!.