/* */

COOLTUR Turisme Cultural a la revista Experiències

COOLTUR Turisme Cultural a la revista Experiències, un suplement de la revista Descobrir Catalunya.

La revista Descobrir Catalunya publica, cada mig any, un especial, la revista Experiències. En aquesta revista hi ha una proposta variada de diferents activitats per a realitzar per tot Catalunya.

En el passat número de tardor i hivern, de la revista Experiències, hi sortim mencionats. En aquest número, una de les propostes són les rutes sobre la bruixeria a Sant Feliu Sasserra. Val a dir, que les rutes que proposen han estat creades per COOLTUR Turisme Cultural.

COOLTUR Turisme Cultural - Sant Feliu Sasserra - restes de la casa de la Bruixa Badia

De fet, a Sant Feliu Sasserra hi tenim ubicades dues rutes que parlen sobre la bruixeria. A través d’aquestes rutes, es poden conèixer algunes de les llegendes de bruixes que encara es conserven. A més, també us expliquem un dels episodis més foscos de la història catalana. Durant el segle XVII, a Sant Feliu Sasserra, com a capital de la sots vegueria del Lluçanès, s’hi van realitzar un seguit de processos de Bruixes. En aquests processos, diverses dones, i algun home, van ser acusats, jutjats i executats per haver fet un tracte amb el diable. A aquestes persones, a més, se’ls acusava de la mort d’infants i animals, de les males collites i de les tempestes.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a descobrir les rutes que tenim ubicades a Sant Feliu Sasserra. A més, si voleu conèixer altres rutes de la bruixeria, podeu mirar aquí.

COOLTUR Turisme Cultural - Sant Feliu Sasserra - vistes del poble de Sant Feliu Sasserra

Us recordem que us podeu descarregar, gratuïtament, un pdf amb la informació de les nostres rutes. Tot i això, si voleu, també us podem acompanyar, i us ho podem explicar personalment. Si voleu que us acompanyem, no dubten en mirar les nostres rutes programades, o les nostres rutes guiades a la carta!