/* */
COOLTUR Turisme Cultural Revista Ausa

COOLTUR Turisme Cultural a la Revista AUSA

La revista AUSA, del Patronat d’Estudis Osonencs, ha publicat un article de COOLTUR Turisme Cultural sobre l’ocupació militar de Prats de Lluçanès durant la Guerra Civil Espanyola

El Patronat d’Estudis Osonencs edita, des de 1952, la revista AUSA, una revista on es publiquen articles de diferents temàtiques per a l’ampliació i l’aprofundiment de la història i la cultura de la comarca d’Osona. En el número 181-2, corresponent a l’any 2018, hi ha publicat un article creat per l’equip de COOLTUR Turisme Cultural.

Des de COOLTUR Turisme Cultural som uns apassionats de la història, la cultura i el patrimoni. Hem creat un gran nombre de rutes turístiques per a donar a conèixer la història, la cultura i el patrimoni de molts municipis catalans. Totes aquestes rutes les podeu consultar a la nostra web. No obstant això, també volem contribuir en l’avenç de la investigació històrica.

COOLTUR Turisme Cultural - Prats de Lluçanès - Trinxeres de la Guerra Civil a la Carena de Sant Sebastià

L’article publicat es titula La Batalla de Prats de Lluçanès, 2 i 3 de febrer de 1939. En aquest article expliquem, detalladament, l’ocupació militar de Prats de Lluçanès durant la Guerra Civil. En aquest sentit, expliquem l’organització defensiva de l’exèrcit Republicà, alhora que detallem les restes conservades d’aquesta defensa. També expliquem l’estratègia franquista per ocupar Prats de Lluçanès. Si voleu, podeu consultar l’article clicant aquí.

Aquest és el primer article publicat sobre la Guerra Civil a Prats de Lluçanès. No obstant això, si voleu que us expliquem la història de la Guerra Civil a Prats de Lluçanès, i us mostrem els escenaris d’aquesta batalla, no dubteu en demanar-nos-ho a través de les nostres Rutes Guiades a la Carta.

Des de COOLTUR Turisme Cultural continuarem treballant per a poder-vos explicar i mostrar la història i el patrimoni dels pobles de Catalunya.