/* */
nounou

COOLTUR Turisme Cultural surt al diari el 9 Nou

COOLTUR Turisme Cultural surt al diari el 9 Nou en l’edició d’Osona i el Ripollès

El passat dilluns, l’equip de COOLTUR Turisme Cultural va sortir a l’espai d’emprenedors del diari el 9 Nou. Aquest, és un espai de la secció d’Economia, i surt publicat cada dilluns. L’objectiu d’aquest apartat, és donar a conèixer els nous projectes ubicats a la comarca d’Osona. L’encarregada de realitzar l’entrevista, va ser la periodista Clàudia Dinarés. La periodista ens va fer diferents preguntes per COOLTUR Turisme Cultural.

En aquesta notícia s’explica com COOLTUR Turisme Cultural està formada per dues persones, Ricard Jiménez i Jordi Plans. Els dos som historiadors, i tenim una àmplia experiència en treballar en diversos jaciments catalans. Si ens voleu conèixer, mireu el nostre equip.

A més, també s’explica com la nostra creença és que la Cultura és un Bé Universal. En aquest sentit, hem creat uns pdf gratuïts de cada una de les rutes que hem creat. Aquest pdf es poden descarregar gratuïtament des de la nostra pàgina web.

També parla de les novetats de COOLTUR Turisme Cultural. De fet, la gran novetat del 2018, són les rutes turístiques de la Guerra Civil. A través d’aquestes rutes, us volem explicar com es va viure la guerra en diferents poblacions catalanes. Al final d’aquesta ruta, a més, us expliquem com va ser l’ocupació franquista de la població.

La veritat, és que des de COOLTUR Turisme Cultural estem molt contents d’haver pogut sortir en aquest espai del diari el 9 Nou. Ens agradaria poder agrair tant a Clàudia Dinarés, com a tot l’equip del diari el 9 Nou, l’oportunitat de poder sortir en aquest espai.

Si voleu mirar la notícia, no dubteu en prémer la icona que hi ha a continuació:

pdftour