/* */

POLÍTICA DE PRIVACITAT

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les seves dades personals seran incorporades a una base de dades de COOLTUR amb la finalitat de realitzar comunicacions informatives i comercials. En cap cas, COOLTUR cedirà o vendrà les bases de dades a tercers. Per més informació. 

Les seves dades personals seran tractades amb la màxima confidencialitat. Vostè té el dret a accedir a les seves dades, modificar-les o cancel·lar-les en qualsevol moment enviant un correu electrònic a info@cooltur.org

 RUTES GUIADES

Inscripcions

Aquí farem diferència entre les Rutes Porgramades i les Rutes a la Carta.

 • Rutes Programades

Les inscripcions es faran directament a la web, omplint el formulari de Reserva Ara. A la hora de fer la reserva, s’efectuarà el pagament d’inscripció. El pagament es realitzarà amb targeta de crèdit. Des de COOLTUR li podem garantir que tot el procediment de pagament ho farà amb una plataforma segura.

 • Rutes a la Carta

Un cop s’hagi acordat la ruta i el dia, s’haurà de realitzar el pagament a través de transferència bancària (que s’haurà d’enviar amb el correu de confirmació). El concepte de la transferència hi haurà de constar el nom de la persona que sol·licita la ruta guiada, a més de remetre una còpia de la transferència per correu electrònic a info@cooltur.org

Anul·lacions

 • Per part de COOLTUR: COOLTUR es reserva el dreta a poder anul·lar una ruta guiada. Aquesta decisió es comunicarà al participant per email o per telèfon. Aquesta circumstància comportarà el reintegrament total del pagament (100% de l’import) a l’usuari afectat per part de COOLTUR.
 • Per part de l’usuari: si algun grup causa baixa per causes alienes a COOLTUR i ho fa fins a 7 dies abans de la data programada, li serà retornat el 80% del preu de la inscripció. Si l’usuari causa baixa quan faltin 6 dies o menys, se li retornarà el 20% de la inscripció.
 • Per inclemències meteorològiques: COOLTUR es reserva el dret a anul·lar qualsevol ruta guiada (fins al mateix dia de la ruta) si les condicions meteorològiques ho requereixen. Aquesta situació comportarà la devolució integra de l’import de la ruta (100%) a l’usuari per part de COOLTUR, o bé se li proposarà buscar un altre dia per a realitzar la ruta.

Tothom que vulgui anul·lar el servei de ruta guiada, hauran d’enviar un email a info@cooltur.org. La data en què s’hagi enviat l’email serà la que es prendrà com a data d’anul·lació per a poder aplicar les corresponents condicions d’anul·lació.

 

ACCEPTACIÓ DE CONDICIONS ABANS DE LA RESERVA

Tothom que vulgui contractar els serveis de COOLTUR ha de llegir i acceptar aquest escrit en el moment de fer la reserva:

 1. Tota ruta guiada comporta una caminada amb una durada indeterminada. Es per aquest motiu que l’usuari és el que ha de ser responsable d’anar amb roba i calçat còmode, així com de portar-se aigua per a hidratar-se, menjar i protecció solar.
 2. Les diferents rutes que ofereix COOLTUR poden ser en àmbits urbans i/o perifèrics. En cas de fer una ruta urbana, l’usuari haurà de vigilar la seva seguretat a la hora de creuar la via. En cas de fer una ruta perifèrica, l’usuari haurà de respectar l’entorn i la naturalesa, deixant-la tal i com l’ha trobada.
 3. No es permet de llençar deixalles en qualsevol entorn. En cas que el guia de COOLTUR vegi com algun usuari no respecta aquesta norma, aquest tindrà el dret a acabar amb la ruta guiada. Si passa això, COOLTUR no retornarà cap import a l’usuari.
 4. Tot menor d’edat ha d’anar acompanyat dels seus pares o tutor legal, o un adult que es responsabilitzi d’aquest.
 5. El client haurà de fer cas, en tot moment, de les indicacions que doni el guia, ja que aquest vetllarà, en tot moment, per la seguretat del client.
 6. El client accepta que les seves dades personals siguin incorporades a la base de dades de COOLTUR, d’acord amb l’article 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDCP), el client té dret a accedir a les seves dades, modificar-les o cancel·lar-les en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a info@cooltur.org . COOLTUR tracta les dades amb confidencialitat i en cap cas cedirà o vendrà aquestes a tercers.
 7. COOLTUR es reserva el dret a poder incorporar alguna fotografia de la ruta guiada en els seus canals de comunicació i promoció. Mai es vendran aquestes fotografies a tercers. Si algú hi té algú inconvenient, comuniqueu-ho a qualsevol membre de COOLTUR.
 8. Si algun client vol fer la ruta acompanyat d’un gos ho haurà de comunicar prèviament a COOLTUR. En aquest cas:
  • El propietari es fa responsable del gos durant tota l’activitat, i vetllarà perquè el seu comportament sigui l’adequat.
  • L’animal haurà d’anar lligat tota l’estona, per a impedir que es perdi, o per no causar possibles problemes a tercers. En cas de no seguir aquesta norma, el guia podrà excloure a l’usuari, sense que aquest rebi cap tipus d’indemnització.