COOLTUR Turisme Cultural - Sant Feliu Sasserra - Ajuntament de Sant Feliu Sasserra

Centre d’Interpretació de la Bruixeria de Sant Feliu Sasserra

18/01/2019
Notícies

Des de COOLTUR Turisme Cultural hem arribat a un acord amb l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra per encarregar-nos de fer les visites guiades, sota comanda, del centre d’Interpretació de la Bruixeria de Sant Feliu Sasserra.

Des de COOLTUR Turisme Cultural hem arribat a un acord amb l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra. A partir d’ara, des de COOLTUR Turisme Cultural ens encarregarem de fer les visites guiades, sota comanda, del Centre d’Interpretació de la Bruixeria de Sant Feliu Sasserra.

A través d’aquesta visita, podreu descobrir la història dels processos de Bruixeria que es van dur a terme a Sant Feliu Sasserra durant el segle XVII. Durant aquests processos, diverses persones del Lluçanès van ser empresonades, torturades, jutjades i executades pel delicte de Bruixeria.

COOLTUR Turisme Cultural - Sant Feliu Sasserra -Caseta del Serrat de les Forques

A més, durant el recorregut també us podrem explicar, més profundament, qui eren les bruixes i els bruixots catalans. També us explicarem les formes que tenien les persones per a poder-se protegir del mal.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a visitar el Centre d’Interpretació de la Bruixeria de Sant Feliu Sasserra.

Aquí hi podreu trobar més informació sobre el Centre d’Interpretació de la Bruixeria de Sant Feliu Sasserra, i de com podeu concentrar les visites a aquest centre.