/* */

La Casa Antoni Aguilar és un edifici, d’estil modernista, situat al carrer Bisbe Torres i Bages, 18, al centre urbà de la ciutat de Vic, a la comarca d’Osona.

Aquest edifici es va construir el 1916,a principis del segle XX, per l’arquitecte J. Cumeras, i és el reflex de l’expansió urbana de Vic a principis del segle XX.

És un edifici format per una planta baixa, dos pisos superiors i una terrassa. A la planta baixa hi podem observar una porta d’entrada i una finestra amb una barana de ferro forjat. Aquestes dues obertures són d’arc rebaixat.

Al primer pis, hi podem observar una gran tribuna flanquejada per dues petites finestres d’arc d’ogiva. Aquesta tribuna és el suport d’un balcó del segon pis.

Aquesta façana acaba amb una barana de balustres. En aquesta barana hi podem veure inscrita la data de 1916, i a cada extrem hi ha un pinacle. A més, al centre d’aquesta barana hi ha una àguila de grosses dimensions.

Podem fixar-nos com tota la façana està decorada amb un estuc que imita carreus de pedra, així com amb elements de ferro forjat.