/* */

Al centre urbà de la ciutat de Vic, a la comarca d’Osona, concretament al carrer del Remei, 28, hi podem observar un edifici d’estil modernista.

Originalment, aquest edifici es va construir durant el segle XVIII, encara que l’actual aspecte és degut a una reforma efectuada el 1914.

Aquest edifici està format per una planta baixa, dos pisos superiors i un terrat. A la planta baixa hi ha dues portes d’entrada, amb arc rebaixat, emmarcats amb llindes de pedra. Una d’aquestes és l’entrada a un local comercial, mentre que l’altre és l’entrada a l’edifici. A sobre d’aquestes portes hi ha, en una, les inicials del propietari, mentre que a l’altre porta hi ha la data de la última reforma d’aquest edifici.

Al primer pis hi ha un gran balcó que recorre tota l’amplada de l’edifici, mentre que al segon pis hi ha dos petits balcons. Tots aquests balcons, igual que la porta d’entrada, compta amb elements de ferro forjat amb una decoració floral.

Totes les finestres del primer i segon pis acaben amb un arc rebaixat, amb un emmarcat fet amb pedra.

Aquest edifici acaba en formes sinuoses, on hi ha la data de 1914, i dues baranes de ferro forjat. A més, tota la façana està decorada amb esgrafiats que han estat restaurats recentment.