/* */

Al centre urbà de la ciutat de Vic, a la comarca d’Osona, concretament al carrer Bisbe Torres i Bages, 16, hi podem observar un edifici d’estil modernista.

Aquest edifici es va construir el 1916, i és el reflex de l’expansió urbana de Vic a principis del segle XX. Tot i que no sabem, exactament, qui en va ser l’arquitecte, creiem que és obra de Bernat Noguera.

Aquest edifici està format per una planta baixa i dos pisos superiors. A la planta baixa hi podem veure una gran porta d’entrada d’arc rebaixat. Al primer i al segon pis hi ha dos balcons amb una obertura a cada pis. Aquests balcons tenen una barana bombada feta amb ferro forjat, i amb una decoració floral.

Podem destacar com totes les obertures tenen relleus fets amb estuc. També hi ha una decoració, a tota la façana, feta amb estuc que imita petits carreus de pedra. A més, la façana acaba amb unes volutes de pedra típiques de l’art barroc, i que el modernisme torna a incorporar en alguns edificis. Entre aquestes volutes hi podem observar la data de 1916.