/* */

Al centre urbà de la ciutat de Vic, a la comarca d’Osona, concretament al carrer Bisbe Torres i Bages, 12, hi podem observar un edifici d’estil modernista.

Aquest edifici es va construir el 1920, i és el reflex de l’expansió urbana de Vic a principis del segle XX. Tot i que no sabem, exactament, qui en va ser l’arquitecte, creiem que és obra de Bernat Noguera.

Aquest edifici està format per un soterrani, una planta baixa i dos pisos superiors.

A la planta baixa hi podem observar la porta d’entrada amb arc de mig punt. En aquesta planta també hi ha una gran finestra amb arc de mig punt, i amb una reixa de ferro forjat.

Al primer pis hi ha un gran balcó que recorre l’amplada de tot l’edifici. Aquest balcó té una única sortida central. Aquest balcó té una barana feta amb balustres de pedra artificial. Al segon pis hi ha dues finestres centrals.

Les obertures del primer i del segon pis, així com el capcer de la façana, hi podem veure una decoració en forma graonada i fet amb estucs. A més, tota la façana està decorada amb estucs, relleus de pedra artificial i elements de ferro forjat.