/* */

Al centre urbà de la ciutat de Vic, a la comarca d’Osona, concretament al carrer Bisbe Torres i Bages, 10, hi podem observar un edifici d’estil modernista.

Aquest edifici es va construir el 1920, i és el reflex de l’expansió urbana de Vic a principis del segle XX. Tot i que no sabem, exactament, qui en va ser l’arquitecte, creiem que és obra de Bernat Noguera.

Aquest edifici està format per un soterrani, una planta baixa i dos pisos superiors.

A la planta baixa hi podem veure la porta d’entrada, feta amb un arc rebaixat, i una finestra de grans dimensions, també amb un arc rebaixat.

Al primer pis hi podem veure un gran balcó que recorre tota l’amplada de l’edifici. Aquest balcó té dues sortides, amb arc rebaixat, i una barana bombada feta amb ferro forjat. Aquesta barana, a més, té una decoració floral.

Al segon pis hi podem veure dos balconets petits, un per a cada finestra. Les finestres també estan fetes amb arc rebaixat. Aquests petits balcons també compten amb una barana de ferro forjat.

A la part superior de l’edifici hi ha una terrassa, on la barana està decorada amb estucs, i a on hi consta la data de 1920.

Tota la façana d’aquest edifici està decorada amb estucs i esgrafiats.