/* */

El Soler de n’Hug som una explotació familiar de Prats de Lluçanès dedicada a l’agricultura i a la ramaderia. Conreem els camps amb farratges i cereals per alimentar la major part del bestiar. Tenim unes 50 truges amb engreix dels porcs, un ramat de 800 ovelles de carn i munyim unes 60 vaques lleteres. Volem ser el màxim d’autosuficients possible, per això, fa poc hem estrenat el primer escorxador de proximitat d’oví i cabrum.

Per acabar de tancar el cercle, venem els nostres productes al Taulell del Soler, una carnisseria de Prats de Lluçanès. Oferim tota la carn que produïm, així com llet. També elaborem embotits amb la carn dels nostres porcs.

Tenim ganes d’ensenyar el què fem: treballar des del camp fins a oferir el producte final. Com s’ha fet sempre, sense renunciar a les noves tecnologies però sense entrar al gran mercat.

Per aquest motiu us animem a fer-nos una visita guiada per la nostra explotació, en el marc de la ‘Ruta de la llet del Lluçanès’. Us ensenyarem d’on venim, què fem i com ho fem; per acabar fent un tastet dels nostres productes.

Per totes les edats, i per tothom, és bo conèixer d’on ve el què consumim. Volem ensenyar-vos, i també aprendre i millorar amb vosaltres.

Plaça Onze de Setembre, 5

Tel. 93 850 80 42

Prats de Lluçanès