/* */

Cal Janet som una cansaladeria xarcuteria, que portem mes de 50 anys d’experiència treballant les millors carns de les ramaderies properes, centrats actualment amb la magnífica carn de porc Duroc.

La nostra especialitat és la elaboració de productes del porc, des dels més clàssics i tradicionals, tant cuits com curats, adaptant les formules emprades pels nostres avantpassats a les exigències del públic actual amb la voluntat d’oferir saborosos fuets, llonganisses de porc i de senglar, xoriço, sobrassada, lloms curats i tota la gamma de bulls i botifarres negres o del perol.

Ens agrada jugar amb combinacions de textures i sabors, combinat productes de temporada amb carns en les seves diferents formes, obtenint així hamburgueses i botifarres de diferents sabors, bulls amb foie o bolets, carns farcides o marinades.

Oferim solucions als consumidors actuals per la seva cuina amb una amplia gama de plats cuinats, tant pel dia a dia, com per festius, des de un pollastre a l’ast a plats més elaborats, com també llegums cuites.

Aquesta il·lusió per la feina ben feta i els procediments artesanals ens porta el màxim reconeixement amb la fidelitat mostrada pels nostres amics i clients al llarg del temps, alhora que ens fou reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb l’atorgament del Diploma de Mestre Artesà Alimentari Cansalader – Xarcuter.

Plaça Nova, 6

Tel. 93 856 00 31

Prats de Lluçanès