/* */

Carnissers i cansaladers des de 1987, i des de l’any 2016, el Ferran continua amb el negoci després de la jubilació dels antics propietaris. Volem continuar evolucionant però sempre mantenint l’essència artesana del producte i del  seu procés de producció així com també dels petits secrets que des de sempre, han fet que el producte de Ca La Loreto, sigui únic, de proximitat i de primera qualitat.

La filosofia de l’empresa es basa en elaborar tot el producte dins la mateixa botiga, on arriben els animals en canal i després d’un treball rigorós de desfet, es preparen els productes cuidant tots els detalls.

Oferim embotits curats i cuits totalment artesanals i sense conservants, destacant com a un dels nostres embotits més populars, la llonganissa de “tota la vida”. Disposem d’una gran varietat de formatges, ibèrics de gran qualitat, productes de procedència del porc, del xai, de la vedella, del pollastre i gall d’indi. Cuinem amb molta dedicació el gra cuit per als nostres clients, i preparem amb molta cura totes i cada una de les plates de canapès, formatges i ibèrics. Els canelons de carn, de ceps i la lasanya de carn o de verdures també els podreu trobar a la botiga, així com també les nostres hamburgueses de sal i pebre, all i julivert, pollastre amb verdures, entre moltes d’altres.

Veniu, segur que us agradarà!

Carrer Major, 54

Tel. 93 856 00 82

Prats de Lluçanès