Hola, Coolturistes,

Us faig saber que tinc dos petits establiments que poden ser del vostre interès, si feu un vol pel Lluçanès.

CAL MUSIC. Hostal rural.

És una antiga casa de poble, d’uns dos-cents anys d’antiguitat, parets de pedra,… us ho imagineu, oi?

A la planta baixa hi ha l’entrada, un petit servei, la cuina amb nevera, microones, vitroceràmica, cafetera, plats, olles, coberts, cassoles,… Més enllà de la cuina tenim una àmplia sala d’estar de 60 m2, llar de foc, sofàs, futbolí, una taula per a 12 comensals,… Una mica més enllà ja trobem el jardí amb taules, bancs, barbacoa,…

Al primer pis, una habitació de matrimoni amb terrassa, una habitació doble amb terrassa, una habitació individual, i un bany compartit per les tres habitacions.

Al segon pis, una habitació doble amb bany propi, i una habitació triple també amb bany.

Em podeu llogar tota la casa amb dret a cuina i tots els altres serveis per menys de 500 euros el cap de setmana (dues nits).

També podeu llogar només les habitacions per 45, 55 o 70 euros depenent de la capacitat. En aquest cas no hi ha dret de cuina i altres serveis.

Si ho desitgeu us puc oferir menjar a Cal Baumer, el restaurant de la porta del costat.

CAL BAUMER. Restaurant.

No és un refectori gaire gran (de fet, només té una taula!).

Faig un menjar casolà, tradicional, molt de proximitat, amb important predomini de producte local i comarcal.

Si sou una colla de més de vint persones, us puc tancar el menjador per vosaltres sols. Si sou menys, la única taula la compartireu amb altres comensals (amb un espai de decòrum entre grups diferents).

Només obro els caps de setmana (previ acord puc obrir el dia i l’hora que vulgueu). L’espai és per a pocs comensals i omplo el menjador fàcilment: us recomano que sempre feu encàrrec previ, tant de l’espai com del plat escollit.

No faig carta, només tenim cobert. El menjar de lasetmana el trobareu penjat a la pàgina web. El preu final de cobert sol ser menys de 30 euros. Tinc una carta de prop d’un centenar de vins, tots catalans, és clar.

Per més informació i/o reserves