/* */

Cal Arqué, conegut també com a Residència Santema, és un edifici, d’estil eclèctic, situat al carrer Santema, 15, al centre urbà de Caldes d’Estrac, a la comarca del Maresme.

Aquest és un edifici de grans dimensions, format per una planta baixa i un primer pis. A més, al lateral hi sobresurt una construcció formada, només, per una planta baixa.

En tot l’edifici hi podem veure diferents tipus d’obertura. Hi podem observar finestres coronades amb arc de mig punt. També hi ha obertures rectangulars, i dobles finestres separades per columnes ornamentals.

Tot i això, de Cal Arquès en podem destacar la porta principal, situada al centre de l’edifici. Aquesta porta està porxada i, per poder-hi accedir, hi ha una petita escalinata. En aquest porxo hi ha quatre columnes de ferro forjat que sustenten un petit balcó central del primer pis.

També podem destacar la cornisa superior de l’edifici, que està decorada amb elements de pedra esculpida amb motius florals. A més, al llarg de tota la façana hi podem veure una decoració esgrafiada i amb baix relleu.