/* */

Us agrada descobrir indrets nous? Us agrada la història i el patrimoni? Voleu descobrir la història i el patrimoni de diferents municipis catalans?

Des de COOLTUR Turisme Cultural us ho posem fàcil. Hem creat un gran nombre de rutes turístiques basades, totes elles, en la història i el patrimoni local. Cal dir, a més, que totes les nostres rutes turístiques estan situades en diferents poblacions catalanes.

pdf

A part, hem de dir que som una empresa diferent. De fet, creiem que la Cultural és un Bé Universal i, per tant, tothom hi ha de poder tenir accés. És per aquest motiu que en totes les nostres rutes us podeu descarregar, gratuïtament, uns pdf. A través d’aquests pdf, tindreu la informació de la ruta. A més, també us podeu descarregar els tracks de les rutes per no perdre-us.

ruta guiada 2

Encara que si ho voleu, us hi podem acompanyar! En aquesta acompanyaments, us podrem explicar, àmpliament, la història de la ruta. A més, també us podrem respondre els dubtes que us puguin anar sorgint. En aquest sentit, si esteu interessats en que us expliquem, directament, les rutes que hem creat, us oferim dues possibilitats:

En primer lloc, us proposem les nostres rutes programades. Cada setmana, programem diferents rutes guiades en diferents poblacions catalanes.

Tot i això, si voleu fer una sortida més personal, amb la família i/o els amics, us recomanem les nostres rutes guiades a la carta. Aquí, ens adaptem a les vostres necessitats, tant en la ruta, l’horari, com les explicacions.

A través de la nostra pàgina web, podreu trobar totes les rutes turístiques culturals que us oferim. Totes elles han estat creades pel nostre equip d’historiadors i arqueòlegs.

Des de COOLTUR Turisme Cultural esperem poder-vos acompanyar a través de les nostres rutes turístiques.

A més, si teniu dubtes i/o preguntes, restem a la vostra disposició.