La Cultura al teu abast i GRATUÏTA!

Des de COOLTUR Turisme Cultural hem creat diferents rutes turístiques, basades en la història i el patrimoni local, per a que els Amants de la Cultura ja experimentats, o els que es vulguin iniciar en el fabulós món de la cultura, puguin descobrir noves històries i nous indrets del territori català.

Com que creiem que la Cultura és un Bé Universal, de totes les nostres rutes es poden descarregar uns pdf i uns tracks totalment gratuïts per a què tothom pugui tenir accés a la cultura que nosaltres mateixos hem creat.

calendari

Us hi acompanyem?

No obstant això, hi ha molts amants de la cultura que els agrada que els mateixos creadors d’aquestes rutes els acompanyin durant el recorregut, ja que aquests els explicaran les diferents històries i els podran respondre totes les preguntes que puguin anar sorgint. Es per això que des de COOLTUR Turisme Cultural també oferim el servei d’acompanyament en qualsevol de les rutes que nosaltres mateixos hem creat, ja que volem que la vostra experiència sigui la millor.

En aquest sentit, tenim dues formes d’acompanyament. Un és a través de les rutes programades, on hem creat un calendari de rutes acompanyades. Totes aquestes rutes programades es realitzen al matí, començant i acabant en un punt cèntric de la població on hi ha la ruta. Intentem que les rutes acabin a les 13.00 hores, ja que d’aquesta manera l’amant de la cultura pot acabar de descobrir el municipi on hi tenim ubicada la ruta.

No obstant això, també oferim la possibilitat de fer rutes a la carta, en les que si voleu fer una ruta concreta amb la família, o amb els amics, en una data en concret, ens posem a la vostra disposició. En les rutes a la carta, també hi ha la possibilitat de poder adaptar la ruta a les vostres necessitats, tant en els horaris a fer la ruta, com en el recorregut (adaptant la distància als vostres interessos).

Un ampli ventall de Rutes Turístiques

Des de COOLTUR Turisme Cultural estem constantment treballant per crear noves rutes turístiques basades en la història i el patrimoni local, i ampliar la nostra oferta turística arreu del territori. D’aquesta manera us podrem donar a conèixer noves històries i nous indrets. Si teniu interès en que creem alguna ruta en concret, no dubteu en fer-nos arribar els vostres suggeriments!

Si voleu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: