/* */

L’Ajuntament de Caldes d’Estrac, d’estil neoclàssic, està situat al carrer de la Riera, 31, al centre urbà de Caldes d’Estrac, a la comarca del Maresme.

Originalment, l’ajuntament de Caldes d’Estrac estava situat a la Plaça Sant Antoni, però durant el segle XIX, es va traslladar l’Ajuntament a la seva ubicació actual. El nou emplaçament es va situar a a sobre de les antigues termes romanes de Caldes d’Estrac.

L’Ajuntament de Caldes d’Estrac és un edifici format per una planta baixa i dos pisos superiors. Aquest edifici es va construir durant el segle XIX, encara que va ser reformat durant el segle XX.

La planta baixa està arrebossada, mentre que les dues plantes superiors estan pintades amb calç. Per a poder diferenciar aquestes dues parts, podem observar una motllura al voltant de tot l’edifici.

A la façana principal hi podem observar, a la planta baixa, dues finestres allargades amb arc apuntat. Entre aquestes dues finestres hi ha una porta. Al primer pis hi ha dues finestres i un balcó amb baranes lobulades d’estil neoclàssic. Al segon pis hi ha les golfes amb unes finestres rectangulars. Tant la primera planta, com la segona, estan adornades per sis columnes acanalades amb falsos capitells. Les altres façanes de l’edifici podem observar la mateixa decoració amb falses columnes acanalades.