Activitats per potenciar l’economia local

Des de que vam començar aquest projecte hem volgut potenciar l’economia local a través del Turisme Cultural. És per aquest motiu que, des de COOLTUR Turisme Cultural, hem crear una gran varietat de rutes turístiques. Totes les nostres rutes estan basades en la història i el patrimoni local.

El nostre objectiu és dinamitzar el turisme local, i guanyar nous visitants. Una de les formes per dinamitzar, encara més, el municipi, és a través d’activitats municipals. De fet, aquestes activitats poden ser un gran reclam per dinamitzar, de forma efectiva, l’economia local.

En aquest sentit, oferim poder fer Rutes Guiades, per donar a conèixer el patrimoni i la història local. De fet, ja hem realitzat activitats organitzades pels ajuntaments de Prats de Lluçanès, Caldes de Montbui o Vic, entre d’altres. Com a resultat d’aquestes activitats, un gran nombre de persones van participar en aquestes rutes guiades.

Augmentar l’oferta turística cultural del municipi

Des de COOLTUR Turisme Cultural estem constantment treballant per a crear noves rutes turístiques arreu del territori català.

No obstant això, oferim la possibilitat de crear rutes personalitzades, acord als interessos del municipi. En aquest sentit, l’Ajuntament ens pot sol·licitar la creació d’una ruta turística amb una temàtica en concret. Com a resultat, el municipi pot augmentar, amb les nostres rutes, l’oferta turística municipal.

Totes les nostres rutes han estat creades per l’equip de COOLTUR Turisme Cultural. L’equip, està format per dos historiadors i arqueòlegs. Per tant, totes les nostres rutes compten amb un segell de qualitat de COOLTUR Turisme Cultural.

Acords per enriquir les webs municipals

Actualment, comptem amb un gran nombre de rutes turístiques situades en diferents municipis catalans. Totes aquestes rutes han estat creades, directament, pel nostre equip. Per aquest motiu, els drets d’autoria pertanyent a COOLTUR Turisme Cultural, i, per tant, només es poden oferir a través de la nostra web.

No obstant això, oferim la possibilitat de cedir els drets de reproducció de les nostres rutes. Aquesta cessió pot ser temporal, o permanent.

A través de la cessió d’aquests drets, els ajuntaments podran penjar, a les webs municipals, les nostres rutes. En aquest sentit, podran veure enriquides les webs municipals, així com l’oferta turística pública.

Assessorament personalitzat

A més, COOLTUR Turisme Cultural comptem amb un equip humà expert en l’estudi de la història i el patrimoni. De fet, els membres fundadors som llicenciats en història. També comptem amb una experiència conjunta de més de 17 anys en el camp de l’arqueologia. A part, també hem realitzat treballs en la conservació i difusió de la història i el patrimoni local.

És per aquest motiu que oferim la possibilitat de fer-vos un assessorament per a:

  • Crear fires i festes temàtiques
  • Fer estudis històrics municipals
  • Conservació del patrimoni local

Aquí podeu trobar més informació sobre els nostres serveis.

Si voleu més informació sobre les nostres condicions, o voleu concretar una reunió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: