Activitats per potenciar l’economia local

Des de que vam començar aquest projecte hem volgut potenciar l’economia local a través del Turisme Cultural. Es per aquest motiu, que des de COOLTUR Turisme Cultural hem creat una gran varietat de rutes turístiques, basades en la història i el patrimoni local, per a ser un reclam per al turisme, i poder aportar nous visitants als diferents municipis.

Una altra forma de poder aportar visitants al municipi, és a través de fer activitats municipals, ja que aquestes poden ser un bon reclam per a donar a conèixer el municipi i els seus establiments.

Les activitats que oferim són rutes guiades en les que donem a conèixer el patrimoni i la història local. En aquest sentit, ja hem realitzat diferents activitats a través dels Ajuntaments de Prats de Lluçanès i de Caldes de Montbui, entre d’altres, havent tingut una gran acceptació per a tothom, i havent aportat un gran nombre de turistes al municipi.

Augmentar l’oferta turística cultural del municipi

Des de COOLTUR Turisme Cultural estem constantment treballant per a crear noves rutes turístiques arreu del territori català.

No obstant això, oferim la possibilitat de crear rutes personalitzades, acords als interessos del municipi. En aquest sentit, l’Ajuntament ens pot sol·licitar la creació d’una ruta turística amb una temàtica en concret, la qual servirà per augmentar l’oferta turística municipal.

Totes les nostres rutes han estat creades per persones amb una llarga trajectòria en l’estudi i difusió de la història i el patrimoni català, i per tant, totes les nostres rutes compten amb un segell de qualitat de COOLTUR Turisme.

Acords per enriquir les webs municipals

Tenim un gran nombre de rutes turístiques en diferents municipis catalans. Totes les nostres rutes han estat creades per COOLTUR Turisme Cultural, i només es poden oferir a través del nostre portal web.

No obstant això, oferim la possibilitat de fer sessions de reproducció de les nostres rutes per a què els ajuntaments també les puguin oferir a través dels portals webs municipals, i, d’aquesta manera, poder enriquir l’oferta turística feta des dels portals digitals municipals.

Assessorament personalitzat

A més a més, COOLTUR Turisme Cultural compta amb un equip humà expert en l’estudi, la conservació i la difusió de la història i el patrimoni, tant turístic com arqueològic. És per aquest motiu que oferim la possibilitat de fer-vos un assessorament per a:

  • Crear fires i festes temàtiques
  • Fer estudis històrics municipals
  • Conservació del patrimoni local

Si voleu més informació sobre les nostres condicions, o voleu concretar una reunió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: