SOBRE COOLTUR

COOLTUR és una empresa nascuda el 2017 amb la voluntat de donar a conèixer la cultura i el territori, ajudant, així, a potenciar totes aquelles zones geogràfiques que s’han vist oblidades en front de les grans ciutats, al mateix temps que intentem innovar, tant en qualitat com en varietat, l’oferta en aquells territoris més beneficiats turísticament.

Amb la ferma idea que la CULTURA ha de ser un BÉ UNIVERSAL, des de COOLTUR us oferim un seguit de rutes en format GRATUÏT, el qual us podeu descarregar fàcilment des de la nostra pàgina web, i que us poden ajudar a conèixer la història i la cultura de diferents punts del territori. A més, també oferim la possibilitat de fer qualsevol de les nostres rutes amb un guia.

La intenció des de COOLTUR, és poder anar ampliant, amb el temps, el nostre ventall de rutes, les quals esperem, de forma sincera, que us ajudin a descobrir i a gaudir dels diferents indrets.

A més a més, des de COOLTUR, creiem en la necessitat de potenciar un turisme responsable i respectuós amb el medi en que es desenvolupen les diferents rutes.

Des de COOLTUR esperem que gaudiu de totes les nostres rutes, perquè encara hi ha moltes zones màgiques per a descobrir.

Fes-nos arribar qualsevol dubte o sol·licitud d’informació